Chokladbräck med torkad frukt
Ett snabbt och gott godis som du kan variera att toppa med nötter, frön eller din favorit av torkad frukt!
Du behöver

Ingredienser:

2 dl CocoVi kokosolja

0,75 dl CocoVi råkakao

2 krm vaniljpulver

2 msk flytande honung

1 nypa salt

40 g torkad mango

40 g bananchips

kokosflakes

CocoVi bipollen

Gör så här

Gör så här:

Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull. Blanda ner kakao, vaniljpulver, honung och lite salt, rör till en jämn smet.

 Skär eller klipp den torkade mangon i små bitar och bryt eventuellt sönder bananchipsen i mindre bitar.

 Klä en form, ca 20x30 cm eller en rund bakform 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. Häll ner chokladsmeten och toppa med frukten, kokokschips och bipollen. Ställ in i frysen i minst en timme. Ta ut och bryt i fina bitar, förvara gärna chokladbräck-bitarna i frysen.