Glutenfria cupcakes med mangofrosting
Snygga, goda och glutenfria muffins med frisk citron och mango. Vill du ha ännu mer citrussmak, riv citronskal på toppen innan du serverar också.
Du behöver

Cupcakes

3 ägg

2 dl CocoVi kokossocker

100 g CocoVi kokosolja

1 mandelmjöl

1 dl CocoVi kokosmjöl

1 dl bovetemjöl

2 msk CocoVi psyllumhusk

2 tsk bakpulver

rivet skal av en citron

1 msk vallmofrön

 

Frosting

200 g creme cheese

2 msk honung

100 g fryst mango

vallmofrön till garnering

Gör så här

Sätt ugnen på 175° grader. Knäck äggen och vispa ihop med smöret. Smält kokosoljan i en kastrull. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa ihop äggbblandningen, kokosolja och mjölet. Riv ner citron och blanda i vallmofrön. Häll upp i pappersformar eller i en muffinsplåt. Grädda i 20-25 minuter.

 

Tina mangon och mixa den till en slät kräm Blanda ihop creme cheese och honung. Bre på frostingen när muffinsen har svalnat och toppa med mangokräm och vallmofrön.