Pepparkakasmuffins med baobabfrosting

Glutenfria muffins som blir saftiga av psyllumhusk och lingonsylt. Ät dem nygräddade eller lägg dem i frysen för senare tillfälle!

Du behöver

Ingredienser:

Muffins

1 dl CocoVi kokosolja

2 ägg

1,5 dl CocoVi kokossocker

1 dl majsmjöl

1 dl bovetemjöl

2 tsk pepparkakskrydda

1 tsk bakpulver

1 msk lingonsylt

1 msk CocoVi psyllumhusk

Frosting

150 g färskost
1 tsk CocoVi kokossocker

1 tsk CocoVi baobab

Gör så här

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Smält kokosoljan försiktigt i en kastrull. Vispa ihop ägg och kokossocker, blanda ner alla torra ingredienser förutom psyllumhusk och rör till en jämn smet. Rör ner kokosoljan, lingonsylten och till sist psyllumhusk. Häll smeten i muffinsformar och grädda i   15-20 minuter. Blanda ihop färskost, kokossocker och baobab och bred på muffinsen när de svalnat helt.