Raw chokladmousse tårta
Njut av en god dessert gjord på superbra fetter från avokado, mandel och kokosolja. Vill du ha moussen lite sötare kan du smaka dig fram med kokossockret.  
Du behöver

Tårtbotten

3 dl mandel

6-8 dadlar beroende på storlek

3 msk CocoVi kokosolja

3 msk CocoVi kokosmjöl

½ krm salt

 

Chokladmousse

6 avokado

1 dl CocoVi råkakao

1 dl CocoVi kokossocker

2 krm vaniljpulver

½ krm salt

Gör så här

Mixa alla ingredienserna till tårtbotten tills mandeln är grovhackad. Tryck ut i en bakform med hög kant. Mixa ihop ingredienserna till chokladmoussen och bre ut över tårtbotten. Ställ tårtan i frysen i två timmar, ta fram den ca 15 minuter innan den ska ätas för bästa smak och konsistens.

Tips!
Garnera med kokosflakes och bär!