Veganska macarons med kokoskräm
En lite enklare, helt vegansk variant av macarons med len kokoskräm i mitten. De är också goda att frysa och äta lite halvtinade som glass!
Du behöver

1,5 dl kikärtsspad

1,5 dl socker

1 tsk CocoVi dragon fruit-pulver
1 dl CocoVi kokosmjöl

0,5 dl CocoVi kokossocker
1 tsk CocoVi dragon fruit-pulver

1 msk kokosgrädde

Gör så här

Sätt ugnen på 100° grader. Vispa kikärtsspadet i en bunke med elvisp, viktigt att bunken är helt ren och fri från fett. När spadet blivit till ett fast skum, vispa ner lite socker i taget och vänd till sist ner dragon fruit-pulver försiktigt. Bre ut marängsmeten i runda, platta klickar. Grädda i 1,5 timme och stäng sedan av ugnen och låt marängerna stå kvar.

 

Blanda alla torra ingredienser till fyllningen och rör sedan ihop med kokosgrädden. Lägg en liten klick mellan två maränger och tryck ihop försiktigt.